Aquests són els sis hàbits que fan infeliç una persona El que les persones llegeixen, veuen i escolten té un gran efecte en com se senten i pensen.

https://open.spotify.com/episode/3CdVwpWhtqtS6riQP73zUu?si=7EyL2zghReucRmAWFVbffQ&utm_source=copy-link

És molt comú que el dia a dia les persones puguin sentir-se deprimides i buides. És possible que així portin una bona vida, no siguin feliços. Això pot ser el resultat que s’enfoquen en els hàbits que les fan infeliços.

Segons els experts, és possible que les persones no se n’adonin, però conviuen amb maneres d’actuar que al final de la jornada, només generen insatisfacció. El portal Psicopedia indica que un aspecte complicat és estar bé amb un mateix i no caure a la tristesa quan les coses no surten com s’espera.

Si bé a l’hora de ser feliç, l’entorn explica, el que queda clar és la persona que decideix en última instància estar bé o malament.

Per als especialistes, ser feliç tot el temps és impossible, però és possible evitar una sèrie dhàbits nocius que condueixen a la infelicitat. És important aprendre a acceptar que no ser feliç en un moment no és ser infeliç i per això lluitar pels somnis propis o passar més temps amb la família o els amics són comportaments que poden ajudar a estar en un estat de felicitat més o menys duradora .

Aquests són alguns dels hàbits que porten les persones a ser infeliços. Ser massa crític amb ell mateix L’ésser humà viu en una societat altament competitiva i exigent i reconèixer la valentia i els punts forts de cadascú és important. Informació del portal Psicologia i Ment indica que tenir una confiança alta en si mateix fa que els altres ho respectin, i el que és més important, demostra que la persona es respecta. Les persones crònicament infelices tendeixen a no respectar-se ia criticar-se tot el temps. Per això és important acceptar les coses negatives que poden succeir a la vida i reconèixer que ningú està exempt de cometre errors.

Viure en un mar de veus negatives El que les persones llegeixen, veuen i escolten té un gran efecte en com se senten i pensen. Segons el lloc web Psicopèdia, es fa més difícil ser feliç si lindividu es deixar arrossegar per veus negatives que mostren una vida perillosa i plena de pors i límits.

Per superar aquest hàbit, la recomanació és passar més temps amb gent positiva, música inspiradora i llibres, pel·lícules i programes de televisió que facin riure i pensar de manera agradable. Llegir una mica edificant al matí ajuda a començar el dia amb pensaments diferents i positius, per exemple, asseguren els experts.

Comparar-se amb els altres.

És comú que les persones pensin que el del costat té una vida més feliç o més plena només perquè es veu la situació des de fora. Potser si es té la possibilitat de veure les pors, equivocacions o tristeses segurament es canviarà la percepció radicalment. Diuen els experts que ser feliç depèn de com la persona forgi la seva felicitat i en això les comparacions no aconsegueixen res. En lloc de perdre el temps fixant-se en els altres, és important traçar-se objectius i marcar un pla d’acció per assolir-los, assegura el portal Millor amb Salut.

Quedar atrapat en el passat o en el futur Passar gran part del temps pensant en el passat i reviure vells records dolorosos, conflictes i oportunitats perdudes pot fer malbé molt. De la mateixa manera, destinar temps a imaginar com les coses poden sortir malament a la feina, en les relacions o en la salut provocarà escenaris horribles que es repetiran al cap una vegada i una altra.

Allunyar-se del present farà que les persones perdin un munt dexperiències meravelloses. Una de les maneres de fer front a aquesta situació és planificar per demà sempre en positiu i intentar aprendre del passat sense quedar-s’hi immers.

Negar la realitat Les persones crònicament infeliços solen negar la realitat. Prefereixen no afrontar els problemes donar-los la culpa als altres.

Per exemple, és més fàcil buscar excuses si els fan fora de la feina que assumir que potser es van cometre errors. Creure que el món gira al voltant Hi ha persones que pensen que el món gira al seu voltant i li fan l’esquena perquè tenen por del que la gent pot pensar o dir si fan alguna cosa diferent o nova; això porta a posar límits innecessaris a la vida, cosa que genera que s’estigui menys disposat a provar coses noves. Pensar que la gent es preocupa per tot allò que la persona diu o fa genera inseguretat i fa infeliç.

Per als experts és important adonar-se que les persones no solen preocupar-se gaire dels altres, ja que ja en tenen prou amb les seves pròpies vides. Això farà que la persona se senti menys important, però també més lliure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.