UN RECULLL DE CANÇONS DE RAIMON!
Raimon entrevistat Catalunya Ràdio amb Sílvia Cupulo.

Ramon Pelegero i Sanchis, més conegut pel nom artístic de Raimon, (Xàtiva2 de desembre de 1940) és un cantautor valencià, un dels membres més representatius de la història contemporània de la cançó en català i amb major reconeixement internacional de tot el domini lingüístic català.

de la teva mort de Salvador Espriu (dedicada a Bartomeu Rosselló-Pòrcel) i un nou clàssic, País Basc, on l’expressió «Gora Euskadi» hagué de ser substituïda per «Gora gora».

El 1968 publicaria el primer disc amb Discophon, amb el poema d’Espriu Indesinenter; aquell mateix any va fer dos històrics recitals més: l’un, al desaparegut Price, en un festival a favor del moviment obrer; l’altre, a la Facultat d’Econòmiques de Madrid. Arran d’est últim concert escriuria la cançó Divuit de maig a la Villa i cantà també a MèxicAlemanyaSuïssa i Cuba.

Un any més tard tornaria a actuar a l’Olympia parisenc, resultant-ne un nou LP publicat només a França amb temes inèdits fora d’eixa república, com Contra la por.

i ara el concert homenatge el Jordi al sant Jordi , una nit plena de raïm i de món una catarsis de felicitat a d’ alt del escenari hi ha la platea del Sant Jordi , vestit de gala i també d’ autoritats culturals , socials i polítiques!

PER MOLTS MÉS AL VENT RAIMON!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.