Va ser un moment d’ incertesa quan escoltant el walkman de l’ època i ja en emissió Catalunya Informació , Quico Pi de La Serra un dels grans amics de l’Ovidi va donar per mi la greu i sentida noticia un 10 de març del 1995 que el Ovidi ens havia deixat . Amb els meus setze anys vaig quedar impactat!

Homenatge a Teresa homenatge a tu OVIDI ❤️

Li tenia molta admiració envers el què cantava i com interpretava i sobretot del seu missatge tot recitant i cantant a la vegada i donant un toc irònic a tot i molt sovint acompanyat pel gran mestre Toti Solé.

El Toti i l ‘ Ovidi junts!!

Aquell accent valencià, aquell home de quasi 35 oficis com tots o més papers de l’auca que ha fet!

Ja fos en el Teatre , en el cinema i en l’apassionant món de la cançó era incombustible, cameleònic, tendre,proper, humà… O això desprenia com a seguidor seu però que després s’ha refermat encara més tot compartint ofici amb el Tito Luchetti, fill del gran actor Alfred Luchetti!

En el cinema destacaria la ciutat cremada.

Si fos cançó diria, Sí Senyor! O millor dit… Perquè vull !! entre tantes que té i dues per mi molt de rabiosa actualitat: La samarreta i la Fera ferotge!

Ovidi per molts és un referent per la llibertat d’ expressió ,per la seva implicació a moltes causes socials amb la seva cançó compromesa, ell sempre es posava aquella semarreta!!

El noi d Alcoi on té un monument just al costat on va viure!

L’Ovidi ha inspirat a tota una nova generació d’ autors , com Feliu Ventura , Cesck Freixes ,Inadapts entre molts altres!

Per mi aquell moment d’ incertesa mai l’he pogut deixar de recordar! I ara el que sí puc viure és tot el seu gran llegat i totes les seves cançons, películ·les i aparicions a la televisió.

Però ens queda una gran nova fornada d’autors que dia si i dia també s’han posat aquella samarreta fent honor a la seva figura i tot el seu llegat !!

Com la Fera ferotge dels Inadaptats en tribut el Ovidi!

OVIDI PER SEMPRE!!

Us deixem en un reportatge especial de la cadena À punt de València que li ret un gran homenatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.