Albert Om i Ferrer.

periodista català.

Albert Om i Ferrer (Taradell, 5 d’octubre de 1966) és un periodista català. A la televisió ha conduït o ha participat en programes com Malalts de tele, El club i El convidat, i a la ràdio ha conduït programes com L’hora del pati i Islàndia, a RAC1.

Llicenciat en Ciències de la Informació, des del setembre del 2000 fins al juliol del 2004 va dirigir i presentar L’hora del pati, el programa matinal de RAC1. Durant el primer semestre del 2004 va dirigir i presentar el programa setmanal d’entrevistes Jo vull ser, a TV3. Va ser guionista i copresentador del programa Malalts de tele, de TV3, i també va col·laborar als espais Set de nit, de Toni Soler, i La columna, de Júlia Otero.

Des del 2004 presentà El club a TV3, programa del qual s’acomiadà el 17 de juliol del 2009 amb l’edició número 1.000 i després de cinc anys de programa. A partir del setembre del 2010 van començar les emissions del programa anomenat El convidat, en el qual era el convidat de personatges famosos. El 19 de desembre d’aquest mateix any va presentar la Marató de TV3 contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. El 7 de setembre de 2016 va estrenar un programa de tarda a RAC 1Islàndia. que el 23 de març de 2021 va celebrar el 1.000 programes.

També ha escrit alguns llibres, com El nom del porc, amb el qual va aconseguir el Premi Pere Quart d’humor i sàtiraEls veïns de dalt, o Rebotiga d’il·lustres, del qual és coautor, juntament amb Toni Coromina. Des del 2010 també és conseller assessor del diari Ara, on escriu una columna setmanal.

Premis i reconeixements

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.